• Stratenvolleybal

    Het gezelligste toernooi voor iedereen

Stratenvolleybal

In de maanden mei en juni organiseert volleybalvereniging AVC ’69 weer het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi voor alle straten van Akkrum, Nes en omgeving.

De wedstrijden worden gespeeld op de dinsdag- en woensdagavonden: 12, 13, 19, 26, 27 mei, 2 juni en reserve avond: donderdagavond 4 juni.

De contactpersonen van de straten zijn inmiddels aangeschreven door de organisatie. Deze contactpersonen zullen de bewoners van de straat benaderen, om zo één of meerdere teams bij elkaar te krijgen. De opgave formulieren dienen uiterlijk zaterdag 7 maart ingeleverd te zijn bij de stratenvolleybalcommissie.

Het minitoernooi (voor groep 4 t/m 8 van de basisschool) zal dit jaar gespeeld worden op woensdagmiddag 13 mei vanaf 15.00 uur.

Opgave voor dit minitoernooi kan ook bij de contactpersoon van de straat.

Heb je geen reactie gehad van je contactpersoon en heb je wel zin om mee te doen aan dit leuke toernooi, informeer dan zelf bij hem of haar.

Is deze persoon niet bekend, dan kun je contact opnemen via mail met de stratenvolleybalcommissie: stratenvolleybal@avc69.nl.

Rond 25 april staat het wedstrijdschema op deze site.

Wij hebben er weer zin in en hopen op een leuk en sportief toernooi

Het laatste nieuws

Ook sponsor worden?

Heb je interesse in onze sponsormogelijkheden? Bijvoorbeeld een banner op onze website, een wedstrijdbal sponsoren of een team in de shirts steken? Vul dan hier formulier in.

Ledeninformatie

Hieronder enkele belangrijke links voor jou als lid.

© Copyright 2019 - AVC '69 - Akkrumer Volleybal Club 1969