• Club info

    alles was je moet weten

Algemene Clubinfo

AVC ’69 is de volleybalvereniging uit Akkrum. De vereniging is opgericht in 1969 en zal in 2019 haar 50-jarig jubileum vieren. Met een ledenbestand van circa 220 leden is het één van de grotere volleybalverenigingen uit de directe omgeving. Dit ledenaantal is verdeeld over dames-, heren-, jeugd- en miniteams.

Het speelniveau binnen de vereniging is zeer divers. Zo speelt dames 1 in de promotieklas en dames 6 in de 3e klas. Bij de heren wordt gespeeld van de 3e divisie tot de 4e klas. De allerjongsten spelen het CMV (Cool Moves Volleybal).

De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld met uitzondering van 3 jeugdteams en heren 1 en dames 1. Zij spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagmiddag en -avond. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de Utingeradeelhal te Akkrum.

Naast alle competitiewedstrijden, organiseert AVC ’69 regelmatig toernooien. Zo zijn 2 tegen 2, Mix-toernooi, bedrijvenvolleybal en stratenvolleybal vaste onderdelen die in het seizoen worden gehouden. Deze activiteiten zullen onder andere op deze website worden aangekondigd.

Mocht je interesse hebben om lid te worden van onze vereniging, meld je dan nu aan via het aanmeldformulier.

Wat ook van belang is

© Copyright 2019 - AVC '69 - Akkrumer Volleybal Club 1969