• Algemene regelgeving

Regelgeving

Ledenadministratie 
Bij Hein Oosterhof, e-mail: ledenadministratie@avc69.nl kunt u voor de volgende zaken terecht: – het doorgeven van het nieuwe adres bij verhuizing. – opzeggen van het lidmaatschap. – opvragen van statuten en huishoudelijk reglement van AVC ’69.

Regeling bij opzegging lidmaatschap
Na 1 september: 3 x maandcontributie en pasjesgeld. Na 1 januari: verschuldigde contributie tot 1 juni en pasjesgeld. Bij beëindiging van het lidmaatschap door overmacht zijn geen kosten verschuldigd, dit ter beoordeling van het bestuur.

Doordat de contributie in 9 maanden wordt afgeschreven is 3x maandcontributie gelijk aan 4x maandcontributie bij incasseren 12 maanden.
Er wordt nu t/m mei contributie betaald.

Contributie
De contributie wordt in 9 maanden geïncasseerd van september t/m mei.

Per jaar Per incasso
Promotieklasse en hoger € 247,50- € 27,50-
1e klas € 220,50- € 24,50-
2e, 3e en 4e klas € 211,50- € 23,50-
Jeugd € 166,50- € 18,50-
Mini’s € 130,50- € 14,50-
Eurolid € 24,75- € 2,75

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 20,-. De euroregeling is een tijdelijke regeling voor leden die langer dan 3 maanden door bijvoorbeeld een blessure of zwangerschap niet kunnen sporten.
Gezinskorting: voor 3e gezinslid 25%, voor 4e 50% en voor 5e 75% korting op de contributie. Gezinskorting is van toepassing op de laagste contributie(s). De korting wordt gegeven aan spelende leden.

Pasjesgeld
Het pasjesgeld wordt verdeeld over 4 maanden. Het betreft de maanden november, december, januari en februari. Dit wordt automatisch afgeschreven samen met de contributie. U wordt van tevoren geïnformeerd over de hoogte van het bedrag.

Verzekering
AVC ’69 heeft de volgende verzekeringen afgesloten: Aansprakelijkheid, ongevallen en bestuurdersaansprakelijkheid. Voor informatie kunt u terecht bij het bestuur.

AVC ’69 tenue
Competitie spelende leden zijn verplicht om in het AVC ’69 tenue te spelen. De kleur van het broekje moet korenblauw zijn. AVC ’69 stelt een wedstrijdshirt in bruikleen beschikbaar.

Inval regeling
Als een team één of meerdere spelers voor een bepaalde wedstrijd tekort komt, kunnen invallers uit een lager team worden geleend. Dit moet echter altijd in overleg met Jantsje Stobbe gebeuren, tel. nr. 06-23097187. Neem tijdig contact op.

E.H.B.O.
Alle leden dienen zelf tape, zwachtel en pleisters in hun sporttas te bewaren. Met name de nieuwe leden maken wij hierop attent, maar ook alle andere leden herinneren wij hierbij graag aan deze regeling.

Toernooien
Bijna wekelijks komen er uitnodigingen binnen voor toernooien. Deze kunnen onmogelijk allemaal opgehangen worden op het prikbord in de sporthal. Wie dus eens aan een toernooi mee wil doen, kan bij het secretariaat terecht voor informatie.

Het laatste nieuws

Ook sponsor worden?

Heb je interesse in onze sponsormogelijkheden? Bijvoorbeeld een banner op onze website, een wedstrijdbal sponsoren of een team in de shirts steken? Vul dan hier formulier in.

Ledeninformatie

Hieronder enkele belangrijke links voor jou als lid.

© Copyright 2019 - AVC '69 - Akkrumer Volleybal Club 1969