, ,

Dames 5 naar 2e bekerronde

Op dinsdag 21 november om 20.00 uur speelt AVC ’69 dames 5 in de 2e bekerronde tegen Wisky 1 uit Woudsend. De eerste ronde is vrij gemakkelijk met 3-0 gewonnen in en tegen Wytgaard.

Tegen Wisky wordt het vast een ander potje. Zelf spelend in de 3e klasse en al jaren meedraaiend bovenin. Wisky daarentegen vorig seizoen gedegradeerd uit de 1e klasse en daardoor nu uitkomend in de 2e klas. Na 5 wedstrijden geen set verloren, pas de laatste 2 wedstrijden verliezen ze enkele setjes met zelfs de eerste verliespartij.  De klad zit er dus in nu en daar moeten we maar van profiteren.

Zelf zijn we de competitie  gestart met het op het oog zware 0-3 nederlaag tegen VC Joure. Echter was dit van onze kant een hele goeie wedstrijd. Tegen koploper Far Ut werd verdienstelijk gespeeld, desondanks 2-1 verloren. Gezien de omstandigheden geen slecht resultaat. De hal in Hommerts is even groot als de meeste woonkamers. En dat terwijl er ook nog een wandrek over het veld steekt. De laatste 2 wedstrijden werd er wisselvallig gespeeld maar toch met 3-0 gewonnen. Wat heeft geleid dat we op een 2e plek staan in de competitie. Als we iets minder wisselvallig kunnen worden dan kunnen we echt mee gaan strijden bovenin. Maar dat is voor latere zorg.

Zoals gezegd, dinsdag 21 november om 20.00 uur in de Utingeradeelhal tegen Wisky dames 1. Publiek is meer dan welkom. En mochten we winnen, dan nemen we er ééntje op, misschien wel twee zelfs, whiskey dan ook.
Namens de coach van Dames 5.