,

Uitje met de mini’s

Afgelopen zaterdag hadden we onze jaarlijkse afsluiting van het seizoen van de mini’s.

Dit jaar hebben de we een skeelerclinic gedaan op de skeelerbaan bij Sportstad. Het was een erg mooi om te zien hoe verschillend de kinderen aan het skeeleren waren, de een vond het alleen maar super en leuk en de ander had toch nog wel wat moeite met de baan en het skeeleren. Na het skeeleren wat werd afgesloten met een soort wedstrijdje. Elk kind kreeg een skeelerdiploma met daarop hun eigen ronde tijd.
Na het skeeleren was het tijd voor wat eten, we zijn met zijn allen naar de Mc Donalds gegaan voor een lekkere Happy meal. Dit was door de Mac erg goed geregeld en ondanks het tijdstip konden we allemaal zitten. Na het eten zijn we teruggegaan naar de sporthal om ons voor te bereiden op MINI’S OP DE TRIBUNE. We hebben de wedstrijden van dames 1, dames 3 en heren 1 opgestart met de algehele high 5 voor alle spelers, coachen en scheidsrechters. Daarna hebben de mini’s zich verdeeld over de tribune om de “grote” teams aan te moedigen. Rond een uurtje of 8 werden de meeste mini’s weer opgehaald door hun ouders.
Wij als JAC willen de ouders die met ons mee zijn geweest bedanken voor het helpen tijdens de activiteiten en ook natuurlijk de mini’s.
Met vriendelijke groet,

Jeugd Activiteiten Commissie