• Mini/Jeugd

    Volleybal, een te gekke sport!

Belangrijk om te weten

Het bestuur hoopt dat uw kind met veel plezier lid is of wordt van de vereniging. Met de inzet van vele vrijwilligers wordt getracht de organisatie rond onze jeugd zo goed mogelijk uit te voeren. Mocht het zo zijn dat u vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact op met het bestuur, jeugdcommissie, trainer of coach.

AVC Tenue

Voor elk lid van de vereniging gelden er kledingvoorschriften:

  1. Normaal indoor sportschoeisel dragen;
  2. Lang haar in een staart of opgestoken;
  3. Sportbroekje normaal dragen, niet halverwege de heup;
  4. Trainingen: normale gangbare sportkleding dragen, waarin veel lichaamsbeweging mogelijk is (geen sponsorwedstrijdshirt);
  5. Geen sieraden en kauwgom tijdens het sporten;
  6. Wedstrijden: korenblauw broekje en wedstrijdshirt (in bruikleen via de vereniging);
  7. Het is verplicht om na de wedstrijd te douchen en aan te bevelen na de training.
Sporttassen

Bruikleen regels AVC Sporttassen

1) Je krijgt de AVC Sporttas in bruikleen. De AVC Sporttas blijft altijd eigendom van volleybalvereniging AVC’69.

2) De AVC Sporttas mag alleen gebruikt worden bij doeleinden die met de vereniging te maken heeft.
De AVC Sporttas mag tijdens andere (privé) activiteiten nooit gebruikt worden.

3) De AVC Sporttas gebruik je altijd bij wedstrijden en hoort bij je AVC wedstrijdtenue.

4) Op de AVC Sporttas mag geen teksten en/of emblemen worden aangebracht zoals rugnummers, namen o.i.d.

5) Indien de AVC Sporttas beschadigd of vermist is moet je dit zo snel mogelijk melden aan een jeugdcommissie lid.
Indien de AVC Sporttas beschadigd is, zal passende maatregelen worden genomen.
Deze maatregel zal door de jeugd activiteiten commissie van AVC’69 worden bepaalt.
Wanneer de AVC Sporttas verloren of vermist is dient er een bijdrage van € 25,= worden betaald door de speler, c.q. ouders of verzorgers.

6) Na de laatste training lever je de AVC Sporttas in bij een jeugd activiteiten commissie lid.

7) Indien pas bij het inlevermoment blijkt dat de AVC Sporttas vermist of door onjuist gebruik beschadigd is, dient er naast de € 25,= een extra boete betaald te worden van € 10,=.

8) Mocht je je tijdens het seizoen afmelden als lid, dan moet je de AVC Sporttas zo snel mogelijk inleveren bij één van de jeugd activiteiten commissie leden. De namen van de jeugd activiteiten commissie leden staan op de website van de vereniging.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je contact opnemen via jeugdcommissie@avc69.nl

Ballen

Per miniteam neemt de coach één bal mee naar een toernooi.

De jeugdteams krijgen aan het begin van het seizoen per team een ballentas met vijf ballen om te gebruiken bij de trainingen en de wedstrijden. De aanvoerder zet bij ontvangst hiervoor een handtekening en is met de spelers verantwoordelijk voor de ballen. Bij verlies of misbruik moet het team de schade zelf betalen. Aan het eind van het seizoen worden de ballen weer ingenomen en gecontroleerd.

Spelerskaarten

Zodra een speler meedoet aan wedstrijden / toernooien moet hij of zij in het bezit zijn van een spelerskaart met pasfoto. Informatie hierover krijgt iedereen bij aanmelding als lid.

De spelerskaarten van de mini ’s gaan naar de minicoördinator en van de jeugdteams naar de coach. Aan het eind van het seizoen moeten ze weer worden ingeleverd bij de ledenadministratie.

De pasfoto van elk jeugd- en minilid moet om de drie jaar vernieuwd worden. Wanneer een nieuwe pasfoto nodig is, wordt dit aangegeven door de ledenadministratie.

Consumptiebonnen

Volleybal is niet alleen een sportieve prestatie maar is ook een teamsport. Het is daarom belangrijk dat je als team goed op elkaar bent ingespeeld. Om het teamgevoel te versterken en om te laten zien dat AVC’69 blij is met zijn jeugdleden, krijgen ze daarom het hele seizoen na iedere thuiswedstrijd een gratis drankje in de kantine van de sporthal. Alle coaches van de jeugdteams krijgen hiervoor consumptiebonnen van de jeugdcommissie.

De consumptiebonnen zijn bij Hans alleen in te leveren voor frisdrank of sportdrank.

Alcoholische drankjes en snoepgoed wordt op de consumptiebonnen niet uitgegeven.

De jeugdcommissie hoopt dat de jeugd gezellig met zijn eigen team even na zullen zitten in de kantine, zodat het teamgevoel wordt versterkt en de sportieve prestatie nog groter zullen worden.

Vakanties

In de schoolvakanties wordt er, zonder tegenbericht, geen training gegeven aan de mini ‘s. De jeugdteams trainen, in overleg, wel door. Wanneer na de zomervakantie de trainingen weer beginnen, staat vermeld op de website of wordt via een nieuwsbrief bekend gemaakt.

De laatste trainingen van het seizoen zijn rond eind april.

Als ouder bent u te allen tijde van harte welkom om te kijken bij de trainingen en de wedstrijden, maar ook bij de jaarlijkse ledenvergadering van de vereniging.

Het laatste nieuws

Ook sponsor worden?

Heb je interesse in onze sponsormogelijkheden? Bijvoorbeeld een banner op onze website, een wedstrijdbal sponsoren of een team in de shirts steken? Vul dan hier formulier in.

Ledeninformatie

Hieronder enkele belangrijke links voor jou als lid.

© Copyright 2019 - AVC '69 - Akkrumer Volleybal Club 1969