• Mini/Jeugd

    Beginnen met gooien, vangen en springen!

Welkom

Volleybal is een te gekke sport en al helemaal als je dit bij AVC ’69 leert en speelt natuurlijk! Volleybal is een beweeglijk spel en kun je bij AVC al leren vanaf zes jaar.

De mini ’s beginnen o.a. met gooien, vangen en springen waarmee de basis gelegd wordt voor de bovenhandse- en onderhandse technieken, de aanval, het blokkeren en de opslag. En om spectaculaire reddingen te verrichten wordt het rollen en duiken geoefend. Ben je al wat ouder dan bijv. zes jaar en je wilt gaan volleyballen, kom je natuurlijk bij je leeftijdsgenoten waar al deze technieken ook aan bod komen.

Tijdens de trainingen doe je leuke oefeningen met je teamgenoten. Plezier en leren volleyballen gaan gelijk op, met elkaar ben je bezig om dit zo goed mogelijk te leren zodat je als ouder jeugdlid later makkelijk kan instromen in de hogere teams.

Kom eens kijken in de sporthal in Akkrum, de trainingstijden kun je vinden op deze website onder het kopje ‘teams’. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

Wanneer je een keertje mee wilt trainen, kan dat ook maar neem dan van te voren contact op met Thea Elting, 06-21627923, ledenadministratie@avc69.nl. Iedereen mag eerst twee keer gratis meetrainen. Zo kan je zien of je volleybal echt leuk vindt en de trainer kan dan kijken welke groep het beste bij je past.

Ouders zijn van harte welkom om de eerste trainingen bij te wonen.

De spelregels voor de verschillende categorieën binnen de jeugdafdeling.

Het laatste nieuws

Ook sponsor worden?

Heb je interesse in onze sponsormogelijkheden? Bijvoorbeeld een banner op onze website, een wedstrijdbal sponsoren of een team in de shirts steken? Vul dan hier formulier in.

Ledeninformatie

Hieronder enkele belangrijke links voor jou als lid.

© Copyright 2019 - AVC '69 - Akkrumer Volleybal Club 1969