AVC ’69 bestaat 50 jaar!

2019 is een feestjaar voor AVC ’69. Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om niets aan het toeval over te laten is er een jubileumcommissie samengesteld die als taak heeft een sportief, gevarieerd en feestelijk programma samen te stellen en voor elk wat wils. Het jubileum zal worden gevierd op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019. Zet deze data dan ook maar alvast in je agenda.

Op zaterdagmiddag zullen er voor de jeugd activiteiten georganiseerd worden. Gevolgd door een buffet en deze dag sluiten we af met een knallende band! Voor zondag staat een volleybalwedstrijd van hoog niveau op de planning, gevolgd door een optreden van Sipke de Boer. Dit is nog een concept programma. Meer details volgen!

Natuurlijk kunnen we ook niet zonder input van jullie! Dus mocht je ideeën of tips hebben over activiteiten tijdens het jubileumweekend dan houden wij ons aanbevolen.

Stuur een mailtje naar jubileum@avc69.nl

Een feestelijke groet van de jubileumcommissie;
Joke Krist, Afelien de Vries, Wiep Krist, Wendy JC KoertsThomas Haitsma en Sippie Zijlstra

Kraakthelder!

Voor de zaterdagavond hebben we een te gekke band weten te strikken. Check hier een voorproefje. Dat wordt vast en zeker een leuk feestje!