Foto’s van het Jubileum feestweekend!

De foto’s van de opbouw, Join Volleybal en het mixtoernooi zijn gemaakt door Maike Oosterhof.

Foto’s opbouwen

Foto’s Join VolleybalTour

Foto’s buffet en feestavond – later meer foto’s

Foto’s Jubileum mixtoernooi en Folkert Hans

De uitnodigingen zijn verstuurd!

De jubileumcommissie heeft bijna 1200 adressen van leden en oudleden weten te achterhalen. Helaas zijn er een aantal adressen die ze niet weten. Deze mensen ontvangen dus niet per post een uitnodiging maar zijn wel van harte welkom! Ben of ken jij iemand die wel een uitnodiging had moeten krijgen? Stuur dan een mail met zijn of haar adres naar jubileum@avc69.nl en wij zorgen dat ze nog een uitnodiging krijgen. Maar je kan de uitnodiging ook hier bekijken.

Uitnodiging Jubileum Feestweekend

Het programma is rond voor het Jubileum Feestweekend!

De jubileumcommissie heeft hard gewerkt aan een prachtig programma voor het Jubileum van AVC ’69. Er is dit weekend van alles te doen en beleven, voor iedereen wat wils! We zien jullie allen graag op zaterdag 2 en zondag 3 november!
50 jaar AVC ’69, vier het met ons!
Let op: voor het buffet en het Jubileum volleybalmixtoernooi is opgave verplicht.

Programma zaterdag:

13.00 – 15.30 uur: Join VolleybalTour voor kids!

Voor alle kinderen t/m 14 jaar uit de omgeving van Akkrum komt de gepimpte Join VolleybalTour bus. Deze coole bus neemt spectaculaire opblaasbare volleybal-attracties mee die sporthal gaan vullen! Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, serveren, set-up en passen. Of beleef volleybal door de VR-bril! Meedoen is GRATIS. Ook leuk: er is een ranjakabouter en een poffertjeskraam! Met de kleurwedstrijd zijn leuke prijzen te winnen! De kleurplaat vind je op de achterkant van de flyer die huis aan huis wordt verspreid binnenkort.

18.00 uur: buffet met live muziek van Berend Riemersma

Het buffet is voor leden, oudleden en hun gezinsleden. Het stamppotbuffet wordt verzorgd door Keurslager Spijkerman. De voorzitter van AVC ‘69 opent het buffet en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Berend Riemersma. Er is een fotopresentatie en er worden mensen in het zonnetje gezet. Een prachtige gelegenheid om elkaar weer eens te spreken en verhalen op te halen. 

Opgave verplicht; via jubileum@avc69.nl. Kosten € 10,- p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 5,- p.p. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 25 oktober. Maak het totaalbedrag over op IBAN NL37 RABO 0330 7941 24 t.n.v. A.V.C. ‘69 onder vermelding van BUFFET + VOOR en ACHTERNAAM. Opgave is definitief nadat het geld op de bankrekening van AVC ‘69 staat. Het buffet is voor iedereen die lid is geweest, lid is of vrijwilliger van AVC ’69 en zijn/haar gezinsleden.

20.30 – 01.30 uur: Coverband KRAAKTHELDER & drive-in show van ANDROID. IEDEREEN IS WELKOM!

Om 20.30 uur start de spectaculaire coverband Kraakthelder! Tijdens de pauzes en na afloop van de band maakt ANDROID met een drive-in show de feestavond compleet. Kom in stijl! Het thema van deze avond is ‘GOUD’ en de entree is GRATIS. Komt allen! In de sporthal staat een ton voor een vrijwillige bijdrage.

Programma zondag:

13.00 uur: Jubileum Volleybalmixtoernooi

Om 13.00 uur starten we met het volleybal mixtoernooi waar iedereen aan mee mag doen van 12 jaar en ouder. Jaren op hoog niveau gevolleybald? Of nog nooit een bal aangeraakt? Doe mee! 

Geef je op via toernooicommissie@avc69.nl. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 25 oktober. 

17.00 uur: Live muziek van Sipke de Boer 

De afsluiter van het feestweekend wordt gevierd onder leiding van de live muziek van Sipke de Boer. Hij speelt bekende Nederlandstalige en Engelstalige meezingers en weet de mensen overal mee te krijgen! Entree is GRATIS. 

18.00 uur: Draaiend Rad

Na afloop van het volleybal mixtoernooi en de prijsuitreiking zullen we het draaiend rad nog even aanslingeren. Doe mee, er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen!

Opgave buffet en Jubileum volleybalmixtoernooi

Stamppotbuffet voor leden, oudleden en gezinsleden

Voor het stamppotbuffet, wat verzorgd wordt door Keurslager Spijkerman, is het verplicht om op je te geven. Wij willen graag weten met hoeveel volwassenen je komt en hoeveel kinderen. De prijs voor volwassenen is € 10,- p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar vragen we een bijdrage van € 5,- p.p. Opgeven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 25 oktober.

Als je het onderstaande invulformulier hebt ingevuld, krijg je bevestigingsmail van de jubileumcommissie met een betaal instructie. Jouw opgave is pas definitief als het geld op de rekening van AVC ’69 staat.

Of stuur een mail naar jubileum@avc69.nl en maak het totaalbedrag over op IBAN NL37 RABO 0330 7941 24 t.n.v. A.V.C. ‘69 onder vermelding van BUFFET + VOOR- en ACHTERNAAM. Opgave is definitief nadat het geld op de bankrekening van AVC ‘69 staat.

Opgave buffet

Jubileum Mixtoernooi

Op zondagmiddag vanaf 13.00 uur* is er een Jubileum Mixtoernooi voor iedereen vanaf 12 jaar. Opgeven hiervoor is verplicht. Het maakt niks uit of je wel of niet kan volleyballen. Plezier staat voorop!

*tijd is onder voorbehoud

Opgave Jubileum mixtoernooi

Bekijk hieronder de poster en flyer van het programma van het Jubileum Feest Weekend en de Join VolleybalTour Kidsmiddag

 AVC ’69 bestaat 50 jaar!

2019 is een feestjaar voor AVC ’69. Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om niets aan het toeval over te laten is er een jubileumcommissie samengesteld die als taak heeft een sportief, gevarieerd en feestelijk programma samen te stellen en voor elk wat wils. Het jubileum zal worden gevierd op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019. Zet deze data dan ook maar alvast in je agenda.

Op zaterdagmiddag zullen er voor de jeugd activiteiten georganiseerd worden. Gevolgd door een buffet en deze dag sluiten we af met een knallende band! Voor zondag staat een volleybalwedstrijd van hoog niveau op de planning, gevolgd door een optreden van Sipke de Boer. Dit is nog een concept programma. Meer details volgen!

Natuurlijk kunnen we ook niet zonder input van jullie! Dus mocht je ideeën of tips hebben over activiteiten tijdens het jubileumweekend dan houden wij ons aanbevolen.

Stuur een mailtje naar jubileum@avc69.nl

Een feestelijke groet van de jubileumcommissie;
Joke Krist, Afelien de Vries, Wiep Krist, Wendy JC KoertsThomas Haitsma en Sippie Zijlstra

Kraakthelder!

Voor de zaterdagavond hebben we een te gekke band weten te strikken. Check hier een voorproefje. Dat wordt vast en zeker een leuk feestje!